Publicerad den Lämna en kommentar

Välkomna till mig!

Jag tänkte lite såhär: eftersom jag slutat ta beställningar och ”bara går hemma” i väntan på bäbis, för att sen vara mammaledig ett tag, kan jag lika gärna starta en liten bakblogg. Ni är många som önskat en och jag får ständigt förfrågningar om recept mm. Så här är den! 😉

När jag hade företaget igång var det svårt att hinna med så mycket ”hemma bakning” då all min fokus låg på tårtorna och dess kunder. Nu har jag mer tid och kan baka det jag vill, när jag vill och i den takt jag vill. Så mindre tårtor och mer fika kommer jag bjuda på. Kommer även lägga upp recept och bilder på det jag bakar.

Jag älskar att ta amerikanska recept och försvenska dom en aning. Det som lockar med det amerikanska baket är väl det där ”extra allt” av onyttigheter, ni vet allt det där man älskar och inte kan motstå.

Så för den som av olika anledningar går på sallads dieter behöver inte leta inspiration hos mig. För dig som däremot är en lika stor gottegris som mig – har kommit alldeles rätt.

Välkommen!

 

Lämna ett svar