Publicerad den Lämna en kommentar

Stockholm i mitt hjärta <3

Orkar knappt tänka på det fruktansvärda som hände i våran huvudstad igår. Skrämmande, sorgligt, oväntat fast ändå så väntat.

Och mitt i detta elände så fint att se så mycket kärlek. Folk som öppnade sina hem, erbjöd skjuts osv osv. <3

Jag pratade med min största pojk imorse – Billy Bob, 5 år – om det som hänt. Berättade lite lätt om en jätte jätte dum vuxen människa som tjuvat en lastbil och kört rakt in i en affär, och som skadat människor samtidigt, där några till och med dött. Han blev lite skärrad och jag tillade snabbt att polisen fångat honom och att han snart sitter i fängelse.

Hans svar var kort och gott ”-Hoppas att han inte får någon mat där.”

Det finns så mycket ondska i världen och jag vill skona mina barn från allt. Vill inte att dom någonsin ska behöva veta vad som försigår. Om alla orättvisor, människors olika värden, svält, fattigdom, dumhet och okunskap.

Tyvärr växer barnen upp och kommer få ta del av all skit som pågår, men jag ska iaf göra allt i min makt att lära mina pojkar om rätt och fel, om att ALLA människor är precis lika mycket värda oavsett kön, hudfärg, sexuell läggning, utseende, bakgrund osv osv.

Mina tankar är idag hos alla som på något sätt drabbats av det hemska som denna ”jätte jätte dumma vuxna människan” orsakat.

Lämna ett svar