Publicerad den Lämna en kommentar

Batman tårta

Det här är Kid. Son nr 2 av 3 möjliga. Han är 2,5 år gammal och vild, och då menar jag vild. Han dundrar fram som en ångvält. Helt orädd. Och högljudd. Och chef i våran familj.

Men han är också den charmigaste lilla pojken som finns. Han har ett enormt närhets behov. Han vill alltid sitta i knät. Han ger miljoner kramar och pussar per dag och så fort storebrorsan gör nått dumt så är han först med att klappa mig för att be om ursäkt å brorsans vägnar.

Han kommer gå långt i livet. Han kommer armbåga sig fram. Med skinn på näsan och med ett hjärta av guld. Han kommer alltid få sin röst hörd och sin vilja igenom.

Så även i det här fallet. Han ville ha tårta, som så många andra gånger.. Helst en ”määttää” tårta som betyder Batman, hans favorit superhjälte. Han har en batman cape och tillhörande mask som han springer runt med i tid och otid. När han inte är tiger förståss, då han istället går runt och morrar och river folk, oftast så hårt att han sen ångrar sig och försöker blåsa och klappa bort det onda.

Vad jag försöker säga med allt detta är: Klart som fasen pojken ska få en Batman tårta en vanlig dag, utan något som helst att fira, mer än att jag är så fantastiskt lyckligt lottad att få vara mamma till honom! Min lilla Batman.

Varvade vanilj och browniebottnar med jordgubbsmousse och vaniljfyllning. Spacklad med smörkräm och täckt av mmf (marshmallowsfondant). Allt gjort från grunden. Det är ju så mycket godare då. 😉

Lämna ett svar